Γιορτινό μακιγιάζ ματιών με μοβ αποχρώσεις

Η επιστροφή του μοβ στο μακιγιάζ των ματιών για τις φετινές γιορτές

Το μοβ χρώμα κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή ως trend στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Οι αποχρώσεις του στο μακιγιάζ των ματιών, αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας και είναι ιδανικές για τα εορταστικά look. Αγαπημένο χρώμα των βασιλικών οικογενειών και σύμβολο των ανθρώπων που έχουν ισχυρή διαίσθηση, σοφία και πλούσιο εσωτερικό κόσμο. Δεν είναι τυχαία το αγαπημένο χρώμα της Oprah Winfrey που το τίμησε δεόντως πρόσφατα, με την απόφαση της να φορέσει άπειρες αποχρώσεις του σε ρούχα και make up, κατά τη διάρκεια του promo tour της επανακυκλοφορίας της ταινίας “The color purple” στην Αμερική. Η χρωματική παλέτα του μoβ είναι μοναδική  με υπέροχες αποχρώσεις: πορφυρό, λιλά, βιολετί, ματζέντα, indigo, δασμασκηνί, οι οποίες δημιουργούν τις πιο εντυπωσιακές σκιές ματιών.
Στο εντυπωσιακό μακιγιάζ, που έχω επιμεληθεί στις φωτό, θα δείτε βήμα βήμα, πώς να το εντάξετε στη χρωματική παλέτα των γιορτών.

Βήμα 1ο: Ξεκινήστε το μακιγιάζ των ματιών σας απλώνοντας ένα μολύβι στην απόχρωση του μπλε της νύχτας, ιδανική επιλογή, που θα δημιουργήσει τον τέλειο καμβά πάνω στον οποίο θα απλώσουμε τις υπόλοιπες αποχρώσεις του μοβ. Το ζητούμενο είναι να δώσουμε στα μάτια ένα πιο “αμυγδαλωτό” σχήμα  επεκτείνοντας τα προς τα έξω.

Βήμα 2ο: Το μοβ αγαπά το χρυσό. Απλώστε μια χρυσαφί γυαλιστερή σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο.

 

Βήμα 3ο: Με ένα πινέλο τοποθετούμε μια σκιά στην απόχρωση του μελιτζανί στην εξωτερική γωνία του άνω βλεφάρου με φορά προς τους κροτάφους, ενώ σύριζα στις βλεφαρίδες του κάτω βλεφάρου σβήνουμε το indigo μπλε μοβ για να φωτίσουμε το βλέμμα. Με αυτό τον τρόπο έχουμε τρεις αποχρώσεις του purple στα μάτια μας.

Extra tip: Ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ με μια στρώση μαύρης μάσκαρα, την οποία ακολουθεί μια δεύτερη σε δαμασκηνί απόχρωση. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με ένα κραγιόν σε απόχρωση μελιτζανί ,το οποίο θα απογειώσετε απλώνοντας λίγη χρυσή σκιά στο κέντρο των χειλιών σας.
Pro tip: Big trend επίσης είναι η τοποθέτηση μικρών swarovski crystals γύρω από τα μάτια για ένα super dramatic look! Καλές γιορτές!

ΜΑΚΕ UP: EMMANUEL APOSTOLAKIS
MODEL: STEFANIA NOVICOVA

HAIR STYLING: MARIANTHI KARONI
PHOTOS: VPG PRODUCTIONS

Γιορτινό μακιγιάζ ματιών με μοβ αποχρώσεις